El Peníscola Remember Fest comptarà amb energia renovable en la seua multitudinària 2a edició

L'organització ha instal·lat 100 plaques fotovoltaiques per a reduir la petjada de carboni del festival

A menys de 24 hores per a l’inici del Peníscola Remember Fest, l’organització està ultimant detalls per a acollir l’esdeveniment musical que superarà el nombre d’assistents de la seua reeixida primera edició, el passat estiu.

Una de les novetats més importants del PRF 2023 està relacionada amb la sostenibilitat de l’esdeveniment i és que, en aquesta segona edició, l’organització s’ha proposat fer d’aquesta cita musical “un referent en matèria de consciència mediambiental, garantint el proveïment de, almenys, un terç d’energia solar per al seu funcionament” així ho ha explicat Tonet Marzà des de l’organització, confirmant la instal·lació de 100 plaques fotovoltaiques a l’entorn del recinte del festival, per a garantir la reducció de la petjada de carboni d’aquest.

El sistema compta amb un centenar de panells de 455w amb una potència pique de 45kwh que poden generar 250kwh al dia. Aquesta energia s’autoconsume en un 60% durant el dia i l’altre 40% sobrant s’emmagatzema en un banc de 100kwh de bateries de liti per a poder continuar aprofitant energia durant la nit. L’energia proporcionada pel sistema solar suposarà aproximadament entre el 30-40% del consum del festival i evitarà l’emissió de 60kg de CO₂ al dia.

Després de l’èxit de la primera edició del Peníscola Remember Fest en 2022, la venda d’entrades ha sigut un vertader èxit enguany. Tant és així que l’organització ha penjat el cartell de complet d’entrades anticipades, així com de VIP i VIP Gold. Els assistents que no han pogut aconseguir-la podran fer-ho demà en les taquilles d’accés al festival. Les xifres d’ocupació hotelera i hostalera a la Ciutat en la Mar per a aquest cap de setmana són el reflex del gran acolliment del festival, que reunirà més de 4.500 remember@s en el recinte situat al costat de la Platja Sud de Peníscola.

Públic de
tota Espanya

Amants de la música remember de tot el país es donaran cita en aquest esperat esdeveniment, amb el qual queda inaugurada la temporada de festivals a la província. Rememberos de Catalunya, País Basc, Madrid, Aragó, Castella-la Manxa i de les tres províncies valencianes han adquirit les seues entrades per a assistir al PRF 2023.

El Peníscola Remember Fest comptarà amb la presència en l’escenari, no sols de grans cantants dels 90 i 2000, sinó també de deejays de renom provincial, autonòmic i nacional. Entre ells destaquen els mítics Javi Boss, Tonet Marzá, Pepo WB, Vicente Añó o Paco Moliner, d’una llarga llista.

Al costat d’ells, l’escenari comptarà amb la presència d’artistes de la talla de Kate Ryan, Linda Mertens, Eva Martí, Tina Cousins, Jessy, Taleesa, Robin o La Lluna vs. Dee Dee.

Directe