“Vilafranca Espai de Comerç” demana una “discriminació positiva” front al tancament de la Marie Claire

L'entitat, que agrupa una part molt important de comerços, serveis i autònoms, ha emès un comunicat

Vilafranca Espai de Comerç i Serveis, “com a entitat que agrupa una part molt important de comerços, serveis i autònoms de Vilafranca, davant de la situació que travessa l’empresa Marie Claire” ha emès un comunicat on demanen “la solidaritat i el suport a tots els treballadors i treballadores de Marie Claire, així com les seues famílies, pels difícils moments que estan vivint”.

A més, apunten “la necessitat, ara més que mai, de demanar als responsables de l’empresa que facen tot el necessari per a mantindre els llocs de treball existents i fer una bona gestió per tornar a la senda de l’ocupació”.

“Demanem a les administracions que mantinguen el seu compromís amb Marie Claire per garantir el seu futur com a motor de l’activitat econòmica i l’ocupació a Vilafranca, les comarques d’Els Ports i l’Alt Maestrat i els veïns pobles de Terol”.

Alhora, exigeixen “a les administracions provincial, autonòmica i de l’estat, inversions suficients i ambicioses per a establir nous pols d’activitat empresarial, industrial i emprenedora a Vilafranca per a crear alternatives d’ocupació que ajuden a mantindre la població”.

Vilafranca “ha estat, és, i serà, emprenedora i lluitadora. Els tractants van sembrar la llavor de la indústria tèxtil i ara moltes noves iniciatives com les de totes les persones que representem, fan possibles molts serveis a esta xicoteta capital dels pobles de l’interior”, continuen exposant.

Discriminació
positiva

Ara més que mai “necessitem una discriminació positiva”, diuen. “Si realment volem que els pobles es mantinguen vius com a garantia de la sostenibilitat del territori necessitem el foment d’activitats econòmiques que creen ocupació, inversions en infraestructures educatives i formatives, sanitàries, d’atenció social als més menuts i als majors, en comunicacions, en tecnologia, en potència elèctrica… en tants i tants àmbits que han de convertir a Vilafranca i els pobles del voltant en un lloc atractiu per a treballar i viure”.

“Nosaltres, ara més que mai, manifestem el compromís per defensar el mode de vida que hem triat: el poble, Vilafranca. I ara més que mai DEMANEM que Marie Claire continue sent un motor i que l’empresa, les administracions i tots, fem possible que Vilafranca continue sent un poble ple de vida”, conclouen.

Directe