Fan falta socorristes per a les piscines

Amb l’arribada de l’estiu s’obri una porta al món laboral donat que són molts els municipis que en busquen

L’1 de juny s’enceta l’estiu meteorològic. I, com cada estiu, es dispara la demanda de socorristes i s’obri una porta al món laboral, per aquelles persones que necessiten treballar durant aquest període.

També augmenta la demanda de persones per al manteniment i gestió d’aquestes instal·lacions, a Villores, per exemple l’Ajuntament busca dues persones per a ocupar el lloc de peons de manteniment dels carrers del poble i gestió de la piscina municipal durant l’estiu.

Però no és l’únic poble, a Forcall, el consistori també buscava dos socorristes, en aquest cas el termini per enviar el currículum es tancava el dilluns. No obstant això, en els pròxims dies la resta de municipis de la comarca publicaran també les seues ofertes per als mesos d’estiu.

Directe