S’obri el termini de preinscripció per al nou curs de la Universitat per a Majors

Ofereix un total de 120 places noves

La Universitat per a Majors, en una imatge d'arxiu

La Universitat per a Majors de la Jaume I ha obert el termini de preeinscripció per al curs 2023-2024 fins al 23 de juny. Les persones interessades en iniciar els estudis en la Universitat per a Majors hauran de formalitzar la inscripció a través d’internet, mitjançant una instància al Registre General de la UJI o en la Secretaria de la Universitat per a Majors. La preinscripció han de realitzar-la només les persones de nova inscripció i aquesta no compromet a la matrícula oficial, però si que és necessària per a posteriorment gestionar la matrícula.

Per a aquest pròxim curs 2023-2024, la Universitat per a Majors ofereix un total de 120 places noves. El requisit és haver complit 55 anys. Si queden places vacants es podran assignar als sol·licitants de 54, 53, 52 anys etc. fins a que es cobrixquen les places disponibles.

Les persones interessades podran inscriure’s en el Graduat Universitari Sènior en Ciències Humanes i Socials que s’imparteixen al campus de Castelló amb una estructura troncal de tres cursos acadèmics comú per a tots els estudiants o en els cursos de Ciències Humanes i Socials que es desenvolupen en sis municipis de l’entorn geogràfic (Seu dels Ports: Morella-Vilafranca; Seu de l’Interior: Sogorb; Seu del Nord: Sant Mateu – Vinaròs i Seu del Camp de Morvedre: Port de Sagunt.

Cal destacar que a més de l’oferta troncal, la formació es complementa amb cursos d’Aptituds Tecnològiques i Lingüístiques, Activitats de Dinamització i Tallers que s’oferiran durant la matrícula del curs.

La Universitat Jaume I va iniciar el programa educatiu Universitat per a Majors en el curs 1998. Per tant, el programa de formació permanent pera a persones majors de 55 anys està plenament consolidat i manté el seu esperit de millora, avanç i adaptació a la societat en aqeust proper vigèsim sisè curs.

Directe