El taller d’ocupació d’atenció sociosanitària fa pràctiques a Morella

L’alumnat rep aquesta formació al Centre de Dia, la residència i també en tasques als domicilis de les persones que necessiten

Arribat l’equador del taller d’ocupació d’atenció sociosanitària de persones en el domicili de Morella, l’alumnat ha iniciat les pràctiques als centres de la ciutat. D’aquesta manera, reforcen els diferents serveis que es presten des del Centre de Dia amb tasques a la cuina i el transport, així com als domicilis d’usuaris i usuàries que ho necessiten. També han iniciat estes pràctiques a la residència de la tercera edat San Juan Bautista.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el taller funciona molt bé i ja es realitzen pràctiques reals als centres de la tercera edat de Morella” i ha recordat que “des que el curs va començar el passat mes de novembre, han fet classes teòriques i pràctiques amb simulacions”. L’edil ha explicat que “es tracta d’una formació molt important per a ampliar els serveis amb els quals compta la ciutat”.

El taller forma a 10 persones en les diferents funcions d’atenció sociosanitària en el domicili. Este es va iniciar el passat mes de novembre i té una duració d’un any amb diferents matèries teòriques i pràctiques per a oferir un servei de qualitat pel benestar de la gent gran i persones dependents en centres i domicilis. Durant els primers mesos es van realitzar les classes teòriques, així com pràctiques i simulacions a les aules de la Formació Permanent d’Adults de l’edifici Fundació Caixa Castelló.

S’ha d’explicar que, actualment el servei d’atenció a la gent gran del Centre de Dia de Morella compta amb un total de 25 places, totes cobertes. D’altra banda, la residència San Juan Bautista té 56 usuàries i usuaris, la qual cosa suposa totes les places cobertes també.

Directe