La Copa Endavant 3×3 del Villarreal FC arriba a Morella el dissabte

24 equips i al voltant de 100 xiquetes i xiquets participaran en l’activitat estrella del Tour Centenari Groguet a l’Espai Firal

Morella acull el dissabte 20 de maig la Copa Endavant 3×3 que organitza el Villarreal CF en el Tour Centenari Groguet. Des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores tindrà lloc este torneig, en el qual ja hi ha 24 equips inscrits amb més de 100 xiquetes i xiquets. Aquesta és l’activitat estrella dins de la celebració del centenari del club, la qual estarà acompanyada d’altres per a tots els públics i on també estarà present el trofeu de l’Europa League aconseguida l’any 2021. Les inscripcions encara estan obertes a través de la pàgina web del Villarreal CF.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “serà una jornada molt intensa amb activitats esportives obertes a totes i tots i la Copa Endavant 3×3 com a activitat estrella”. L’edil ha explicat que “el club sempre ha tingut este caràcter de vertebració del territori i compta amb els pobles per a apropar i fomentar l’esport”. Finalment, ha volgut “agrair al Villarreal FC la seua proposta perquè Morella albergue esta activitat”.
La Copa Endavant 3×3 consisteix en un petit torneig de futbol 3 que se celebra des de febrer fins a juny a dotze localitats de la província. Els municipis de Segorbe, Almassora, Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, Alcora, Benicarló i Vila-real albergaran aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Aquest torneig mixt, per a xiquets i xiquetes, es dividirà en dues categories: Groc (per a nascuts i nascudes el 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts i nascudes el 2014, 2015 i 2016). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

Altres activitats
culturals

A més d’esta activitat esportiva, l’agenda cultural de la ciutat continua activa durant el cap de setmana. El dissabte 20 de maig, l’Associació Musical Mestre Candel oferirà el concert de bandes sonores de temàtica Disney a les 19.00 hores al Teatre Municipal amb entrada gratuïta. Finalment, el diumenge 21 de maig es projectarà la pel·lícula As bestas al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

Directe