“Com sona l’ESO” torna a celebrar-se amb participació d’alumnes de l’IES Els Ports

24 joves de l'institut es van desplaçar fins a Altea

Durant els darrers dies la ciutat d’Altea s’ha convertit en la capital musical de la Comunitat Valenciana. Més de 1500 alumnes de diferents instituts del territori s’han ajuntat per a participar en una nova edició del festival “Com sona l’ESO”, que tornava després de tres anys d’absència a causa de la pandèmia de la COVID-19.

El resultat artístic ha sigut molt positiu, després de tants anys d’absència i l’experiència ha sigut molt satisfactòria per a tots els participants. Preparar aquesta trobada no ha sigut gens fàcil. Ha calgut assatjar des de principi del curs escolar per a tenir preparades totes les cançons. Els alumnes s’organitzaven en dos cors que representaven conjuntament les cançons de l’obra escollida.

Altea va ser la seu d’aquesta edició de la trobada, en la que més de 1500 xiquets conviuen i fan festa, a més de cantar i ballar. Durant els 3 dies de la celebració, va haver-hi temps per a tot, fins i tot per a algun ensurt, com expliquen en en vídeo.

Com sona l’ESO va tornar a celebrar-se per primer cop després de la pandèmia i tots els implicats han destacat que tornaran a repetir si poden.

Directe