L’Aplec dels Ports busca voluntaris

Les persones interessades a col·laborar tenen ja disponible el formulari que cal omplir abans del 31 de maig

Una imatge d'arxiu de l'Aplec dels Ports

Del 27 al 30 de juliol Morella collirà la 54a edició de l’Aplec dels Ports. Una festa comarcal en què el paper del voluntariat és fonamental, per això des de la comissió organitzadora s’ha posat a disposició de tota la ciutadania un formulari perquè totes aquelles persones que vulguen col·laborar a fer possible aquesta gran festa ho puguen fer. A través d’aquest formulari, que estarà disponible fins al 31 de maig, l’organització podrà conéixer les dades personals dels interessats així com les preferències a l’hora de col·laborar i començar a planificar i distribuir totes les tasques.

A dos mesos, aproximadament, per a l’Aplec, la comissió organitzadora treballa a destall perquè estiga tot a punt. En els darrers dies també presentaven el cartell d’actuacions, amb els grups que ens acompanyaran en aquesta edició on a més de comptar amb grups ja consolidats com el Diluvi o Xavi Sarrià també s’aposta per la varietat d’estils i grups emergents.

A més durant els quatre dies també hi haurà un gran ventall d’activitats culturals per a totes les edats i un escenari alternatiu amb DJ que més endavant es confirmarà a través de les xarxes socials de l’Aplec dels Ports.

Directe