Vilafranca celebrarà aquest dissabte la I Fira de Formació Professional de l’Interior

Amb informació de l'IES Vilafranca, l'IES Els Ports o l'IES Pere Enric Barreda de Benassal

Vilafranca celebrarà aquest dissabte la I Fira de Formació Professional de l’Interior

Aquest dissabte arribarà a Vilafranca la 1ª edició de la Fira de Formació Professional de l’Interior, organitzada des de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca i amb la participació d’altres centres educatius de la pròpia comarca dels Ports però també de terres veïnes del Maestrat i de la provincia de Terol. El nou Parador de Festes de Vilafranca ha estat el lloc escollit per dur endavant aquesta novedosa activitat a la zona amb la que poder conèixer les propostes educatives d’instituts o escoles d’adults de cara al curs 2023-2024.

La idea va nàixer ja fa un temps amb la visita a altres fires de promoció d’activitats educatives. Poder fer una mostra d’aquestes característiques a Vilafranca es va convertir en un repte que es farà realitat aquest mateix dissabte 13 de maig.

L’organització de la 1ª Fira de Formació Professional de l’Interior ja te tancades totes les activitats que conformaran la programació d’aquest dissabte al Parador de Festes de Vilafranca entre les 10 i les 13 hores.

Les persones interessades en formar-se i conèixer les diferents opcions existents als instituts de Vilafranca, Morella o Benassal a banda de les escoles d’educació d’adults de Morella o La Iglesuela del Cid tenen una cita aquest dissabte a Vilafranca amb la 1ª edició de la Fira de la Formació Professional d’Interior.

Directe