Luis Gargallo serà el nou president d’Asetmico

L'associació d'empresaris turístics ha celebrat les eleccions per a renovar la meitat de la junta

Gargallo, en una imatge d'arxiu al plató de El nostre estiu

Com fa cada dos anys, Asetmico ha renovat a la meitat de la seua junta amb unes eleccions que han canviat també els càrrecs directius, a més de la representació dels diferents sectors.

Després del procés electoral, han eixit de la junta Mónica Querol, de l’Hotel el Cid; Raquel Ferrer, del restaurant El Mesón del Pastor; Javi Tena, de Comestibles Argimiro i Alberto Martí, de Font d’en Torres.

Javi Tena és el president eixint d’Asetmico

Alhora, entraran com a representants membres dels bars Els Porxes, amb el Bar Blasco com a suplent; del Restaurant Vinatea, amb Casa Roque com a suplent; de El Faixero i l’Hotel el Pastor com a representats d’Hotels i turisme rural; Panaderia García i Més Bó en la categoria de comerç turístic; i Fiordo Polar i Querol Assessors són els representants en Comerç i Serveis.

Per la seua part, els càrrecs directius també es veuen renovats d’entre els membres que es mantenen a la junta, amb la incorporació de Luis Gargallo, de Bolíssim com a president; Jovita Amela, del Restaurant Daluan, com a vicepresidenta i Alejandra Vives, d’Artesania Tèxtil La Morellana com a tresorera.

Durant aquest període, Asetmico ha hagut de fer front a la pandèmia de la COVID-19 i les conseqüències que ha portat per al sector. Des de la junta eixint s’indica que s’ha treballat en equip per ajudar als comerços de la comarca.

En les properes setmanes, l’associació d’empresaris turístics de Morella i Comarca celebrarà una assemblea on es ratificaran tots aquests nomenaments.

Directe