Vilafranca ofereix transport públic gratuït per als empadronats

Un servei a demanda, mitjançant taxi o autobús

L’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa el servei de transport públic gratuït per a viatgeres i viatgers a demanda, mitjançant taxi o autobús, gràcies a les ajudes temporals de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Com a novetat, aquest servei permet accedir no solament a cites mèdiques, sinó també a cites per a realitzar gestions administratives, educatives o sociales. També a capçaleres de transport de connexió amb transport públic, com per exemple, l’estació de trens i autobusos de Castelló o a les oficines de la Seguretat Social de Morella. Es podrà gaudir d’aquesta ajuda sempre que es puga aportar un informe favorable per part de Serveis Socials que justifica la necessitat de desplaçament per no tindre disponibilitat o accés als mateixos de manera particular.

Aquest servei públic no superposarà l’oferta del servei de transport del qual ja disposa el municipi de Vilafranca gràcies a les línies d’Hicid o Altaba. Per això, també s’habiliten uns horaris de servei de taxi a la disposició.

El servei de transport públic a demanda s’oferirà fins al 14 de setembre de 2024 o fins a esgotar el crèdit concebut. Per qualsevol dubte es pot consultar les bases a la seu electrònica o a les oficines de l’Ajuntament de Vilafranca.

Directe