Cinc encaputxats roben a la Marie Claire, emmanillant al guarda de seguretat

El succés ha tingut lloc la matinada de dissabte a diumenge

L'interior de la fàbrica, en una imatge d'arxiu

La matinada de dissabte a diumenge, cinc encaputxats entraven a robar a la fàbrica de Marie-Claire a Vilafranca, emmanillant al guarda de seguretat que es trobava dins de les instal·lacions de l’empresa tèxtil. D’aquesta manera, els lladres evitaven que ningú puguera donar la veu d’alerta.

Segons s’apuntava des de l’empresa “els lladres buscaven diners i van marxar sense res”. Sembla que després d’anar-se’n els lladres, el vigilant va poder alliberar-se i avisar a la direcció de l’empresa.

Segons s’apuntava des de la companyia no s’han produit grans desperfectes amb alguns cristals trencats i poc més. Un cas que ja està en mans de la Guàrdia Civil que està investigant aquest succés per tal d’intentar trobar als cinc encaputxats que assaltaven de matinada la fàbrica Marie-Claire de Vilafranca.

Directe