Vinaròs renova les Banderes Blaves de les platges del Fortí i Fora del Forat

Aquestes dues distincions s’afegeixen a la Sendera Blava del Jardí de Sòl de Riu que també reconeix l’excel·lent qualitat ambiental del recorregut

Vinaròs renova les Banderes Blaves de les platges del Fortí i Fora del Forat

Vinaròs torna a renovar les Banderes Blaves per a les platges del Fortí i Fora del Forat gràcies a l’excel·lent qualitat de l’aigua i l’arena, a més dels serveis que s’ofereixen als banyistes, com són el salvament i socorrisme, una fàcil accessibilitat i una bona assistència a les persones que fan ús dels punts accessibles. Recordem que la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) és l’entitat encarregada de realitzar les corresponents auditories per a comprovar que els compleixen tots els paràmetres d’excel·lència.

Les Banderes Blaves també reconeixen una bona informació i educació ambiental, així com una òptima gestió i una bona qualitat en la prestació dels serveis i en les instal·lacions.

Cal destacar que a aquests dos reconeixements enguany també s’afegeix el de la Sendera Blava per al Jardí de Sòl de Riu. En aquest cas, s’ha tingut en compte la feina realitzada per a la recuperació i posada en valor del recorregut com a recurs per a la interpretació ambiental, perquè tant veïns com visitants puguen gaudir de la natura.

El Jardí de Sòl de Riu compta amb una llargària d’1,4Km que transcorre per la costa verge i inclou panells informatius sobre la flora i fauna autòctona del mediterrani. Així mateix ofereix unes magnífiques vistes del litoral, amb el Delta de l’Ebre de fons. Per últim, indicar que aquest any es farà la renovació dels panells informatius del recorregut.

Directe