Morella negra participa en el congrés Tierra de festivales de Terol

El comissari de Morella negra com la trufa, Jorge Garcia, ha fet la ponència ¿Cómo atraer celebridades a tu festival?

Morella negra participa en el congrés Tierra de festivales de Terol

Morella negra com la trufa està present avui al congrés Tierra de festivales que te lloc a Terol. El comissari del certament, Jorge Garcia, ha donat la ponència ¿Como atraer celebridades a tu festival? i ha participat en la taula redona sobre literatura i art. Així, el de Morella ha compartit espai i cartell amb altres encontres d’arreu de l’estat i de diferents àmbits. Alguns d’ells molt coneguts com el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), Boinafest, Viñarock o Plasencia en corto.

El comissari Garcia ha volgut “agrair la invitació a participar en este congrés junt amb festivals de renom i compartir l’experiència que suposa organitzar Morella negra com la trufa”. A més, ha comentat que “ens alegra i és un orgull que hagen triat a Morella negra com a representant dels festivals literaris i participar en la taula junt amb altres d’Aragó, la qual cosa és un bon senyal per al futur del festival”.

Cal explicar que, es tracta de la primera edició d’este congrés que pretén donar a conéixer els diferents festivals de la província de Terol. Així, compta amb la participació d’altres encontres d’àmbit nacional i de la comunitat d’Aragó. D’aquesta manera, Jorge Garcia ha participat com a comissari de Morella negra com la trufa en la taula redona de literatura i art junt amb Carolina Ferrer i Toni Alcaine, directora i director del Festival Ilustrado de Terol; Jacobo Julio, director artístic de Matarranya Ínitm; i Jesús Andia, alcalde de Trasmoz on té lloc la Feria de la brujería y plantas medicinales.

Directe