Tallat el camí de baix de l’institut pel formigonat de la via

Les obres està previst que s’allarguen durant tota la setmana

Tallat el camí de baix de l’institut pel formigonat de la via

El camí situat baix de l’IES Els Ports estarà tallat al trànsit durant les obres de formigonat de la via. Així, està previst que els treballs es realitzen durant esta setmana i s’informarà quan torne a obrir-se a la circulació. Cal explicar que, primer podran circular els vehicles més lleugers i un temps més tard, també s’obrirà al trànsit de vehicles pesants com els camions. Este camí dona accés, junt amb el carrer de la Fontanella, al Centre Lúdic Esportiu Jaume I, la piscina Municipal i al CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, l’activitat de la zona el converteix en un vial que compta amb trànsit durant tot l’any.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha informat que “el camí estarà tallat durant uns dies mentre duren els treballs de formigonat, els quals duraran al voltant d’una setmana”. L’edil ha explicat que “la circulació de vehicles pesants a causa de les obres del col·legi ha deteriorat molt esta via i ara que han acabat cal reparar la via perquè estiga en les millors condicions per a accedir a esta zona amb tanta activitat”. Finalment, ha comentat que “es restablirà la circulació dels cotxes la pròxima setmana, una vegada acabats els treballs”.

A més, durant els últims dies també s’han portat a terme tasques de neteja del pinar de davant del col·legi. Les obres de construcció del nou aulari tenien part d’esta zona reservada per a emmagatzematge de material i escombraries, les quals ara es retiren perquè l’espai recupere les funcions anteriors i que en les pròximes setmanes es puga utilitzar com a aparcament i altres usos públics.

Directe