Ximo Puig estarà diumenge a les Escoles Pies de Morella amb “A totes les places”

Junt amb Mª José Tena, Ricardo Tosca i Carmen Carbó, en un acte del PSPV

El proper diumenge 30 d’abril, a les 18.30h, tindrà lloc en Morella l’acte encapçalat pel president de la generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig junt a l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Serà en un lloc molt especial, la Plaça Escoles Pies, on es troba l’entrada de l’edifici Colomer-Zurita, antic institut de Morella, que en estos moments està sent rehabilitat i albergarà, entre altres, la nova escola de música, biblioteca i espai per entitats.

Amb la iniciativa “A totes les places”, Ximo Puig recorre de nord a sud tota la Comunitat, totes les comarques, amb permanent contacte amb la ciutadania i per fer d’aquest projecte el de la immensa majoria dels valencians i valencianes.

A més, el diumenge en Morella, el cap de llista a les Corts per Castelló, Rafa Simó, participarà en un diàleg junt a M José Tena, alcaldessa de Castell de Cabres, Ricardo Tosca, gerent de l’Hospital de Castelló i l’arquitecta forcallana, Carmen Carbó. L’acte serà presentat per l’actual regidora de l’ajuntament de Morella, Judit Garcia.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella destaca “Ximo Puig està fent un gran treball al cap davant del govern valencià. Així ho demostren tots els indicador socioeconòmics. El projecte que ell encapçala és un projecte per a la majoria i continuar millorant la vida dels valencians i valencianes. És un plaer sempre tindre el seu recolzament i serà molt especial este acte on convidem a vindre a tota la ciutadania”.

‘Un equip per Morella’
recull propostes

Des de la candidatura encapçalada per Rhamsés, “Un Equip per Morella”, i dins de la campanya de rebuda de propostes ‘+Tu Amb les teues propostes seguim avançant’, el diumenge pel matí es muntarà una paradeta informativa a la plaça. En la mateixa participaran els membres de la llista a les eleccions municipals. D’igual manera es recorda que es poden fer aplegar propostes i suggeriments al correu pspvmorella@gmail.com o per telegram a @equipxmorella.

L’actual alcalde i candidat a revalidar l’alcaldia, Rhamsés Ripollés, agraeix “les propostes que estem rebent, som un projecte de tots i per a tots. Animem a tota la ciutadania a apropar-se este diumenge a la plaça”

Directe