Música de l’Early i de banda en dos concerts per al cap de setmana a Morella

Amb "Música en temps del Papa Luna" i l’Ensemble vocal-instrumental de Châtillon

L'Early Music, en una imatge d'arxiu

L’agenda cultural agafa protagonisme durant el cap de setmana a Morella. D’aquesta manera, dos concerts són les principals activitats i disfrutar de la música en diferents àmbits. El divendres 28 d’abril, Capella de ministrers i Carles Magraner oferiran l’espectacle Música en temps del Papa Luna. Commemoració del 600 aniversari (1328-1423) a la Basílica Arxiprestal a les 20.00 hores. Aquest servirà també com a presentació d’Early Music Morella 2023 que se celebrarà des del 20 fins al 27 de juliol.

El diumenge 30 d’abril serà el torn de l’Ensemble vocal-instrumental de Châtillon al Teatre Municipal amb la direcció d’Enzo Gieco. El concert tindrà lloc a continuació de la cercavila de l’Associació Musical Mestre Candel de Morella, la qual eixirà des de la Plaça Colom a les 12.30 hores.

Toni Ortí és el director de l’Associació Músical Mestre Candel de Morella

Este concert naix d’un intercanvi entre ambdós grups musicals i l’any 2019 va ser la banda de Morella qui van vistar la població francesa.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha volgut “animar a totes i tots a disfrutar dels concerts d’este cap de setmana” així com “de la pel·lícula infantil que se projectarà al Teatre Municipal el dilluns”. L’edil ha explicat que “l’agenda cultural de Morella s’intensifica durant els caps de setmana i festius i durant tot l’any hi ha actes per a tots els públics”.

A més dels concerts, el dilluns 1 de maig se projectarà la pel·lícula El gato con botas. El último deseo al Teatre Municipal. Aquesta començarà a les 17.30 hores i està destinada al públic infantil.

Directe