Centenars de veïns i veïnes d’arreu de la comarca s’apropen fins a la Fira de l’Oferta Formativa

Amb 16 instituts del Baix Maestrat, Els Ports i Montsià, a més de la Guàrdia Civil, Policia Local i Escola Oficial d’Idiomes

Centenars de veïns i veïnes d’arreu de la comarca s’apropen fins a la Fira de l’Oferta Formativa

Durant aquest dimecres Vinaròs ha sigut el referent comarcal de la Formació Professional amb la celebració de la XVIII Fira de l’Oferta Formativa que se celebra a la pèrgola del passeig de Colom. Es tracta d’una cita molt important per informar a la ciutadania en general, i en especial als joves, de l’extensa varietat de cicles formatius que es poden cursar en els centres educatius.

En aquesta edició han participat un total de 16 centres educatius de 10 municipis diferents. De Vinaròs l’IES Leopoldo Querol i l’IES José Vilaplana, a més del Centre d’Educació Especial del Baix Maestrat. De Benicarló l’IES Joan Coromines, l’IES Ramón Cid, Cented “La Salle” i el Centre Integrat Públic de Formació Professional. D’Alcalà de Xivert l’IES Serra d’Irta, de Sant Mateu l’IES Maestrat i de Morella l’IES Els Ports. Des de Catalunya també participarà Alcanar amb l’Institut Sòl de Riu, Sant Carles de la Ràpita amb l’Institut Els Alfacs i l’Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientals de Catalunya, La Sénia l’Institut La Sénia, d’Ulldecona l’Institut Manel Sales Ferré i per últim Amposta amb l’Escola Agrària. D’altra banda, també cal afegir l’Escola Oficial d’Idiomes, que en aquest cas, mostra tots els cursos que s’ofereixen també fonamentals per millorar les opcions d’incorporació en el mercat laboral.

Així mateix, enguany també es comptava amb la presència de la Guàrdia Civil i Policia Local per mostrar als joves que aquest servei també pot ser una eixida de futur.

Pel que fa a l’oferta formativa, s’imparteixen 16 famílies professionals, com ara Administració i Gestió, Sanitat, Comerç, Electrònica i Electricitat o Hoteleria i Turisme, entre altres, amb més de 60 titulacions diferents. En definitiva, una excel·lent opció educativa per formar als joves i sobretot aconseguir una sortida professional de futur.

Directe