Querol Assessors obté la Certificació Great Place To Work

Es tracta d'un reconeixement en l'àmbit de la gestió de persones i estratègia de negoci més prestigiós, que s'atorga anualment

Querol Assessors, pertanyent al sector dels despatxos professionals, “ha aconseguit la Certificació com un Gran Lloc per a Treballar, atorgat per la consultora Great Place to Work, líder en la identificació i certificació d’Excel·lents Llocs per a Treballar”, segons apunten des de l’empresa.

Després d’un diagnòstic de l’ambient organitzacional, que inclou un qüestionari global dels empleats, la companyia ha obtingut aquesta certificació que acredita que Querol Assessors “és una organització amb una cultura d’alta confiança, capaç d’atraure i retindre talent”.

En concret, dels resultats de l’enquesta es revela l’especial valoració que els seus professionals fan de “la comunicació, competències i integritat, entre altres qüestions. Així com de la companyonia existent amb relacions pròximes, hospitalitat i col·laboració”.

Entre les principals estratègies en matèria de RH posades en marxa per Querol Assessors destaca “la seua labor per a fomentar el benestar de les persones a través d’aspectes com la conciliació, l’esforç i el reconeixement, objectius i assoliments, coordinació interdepartamental, creixement, equilibri i bona actitud”.

Aquesta certificació “no és el final d’un intens treball dut a terme quant a Recursos Humans des de fa un parell d’anys, sinó que l’empresa continuarà potenciant les àrees millor puntuades en l’enquesta anònima i prenent mesures en les quals encara estan per millorar”, conclouen

Directe