L’Abadia Seven acull l’exposició “La Tierra: el camino” de Cristina Gallén i José Rojas

Una mostra d'aqüarel·les i fotografies amb motiu del Dia de la Terra

L’Abadia Seven acull l’exposició “La Tierra: el camino” de Cristina Gallén i José Rojas

Durant tot el cap de setmana i amb motiu de la celebració del Dia de la Terra, l’espai d’art ‘Abadia Seven’, gestionat per Anne Barton oferia una interessant exposició titulada ‘La Tierra: El Camino’ que comptava amb una mostra de pintures d’aqüarel·la i també de fotografia. Una exposició que s’inaugurava durant la vesprada de divendres i que han pogut visitar tota la gent participant en el Dia de la Terra

L’exposició es visitava a tota la planta baixa de l’espai d’art ‘Abadia Seven’. En una de les zones de la zona expositiva es podien veure les pintures d’aqüarel·la i a l’altra part de les dependències es comptava amb les fotografies de José Rojas.

Anne Barton és la creadora de l’espai d’Art ‘Abadia Seven’

Una mostra que ha servit per complementar per part de ‘Abadia Seven’ tota la programació preparada per al Dia de la Terra, jornada també planificada des de l’espai d’art amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Directe