Isabel Marqués Simó serà la Reina de les Festes de Peníscola

La representant de la Casa d'Andalusia a Peníscola ha estat l'afortunada en el sorteig

Isabel Marqués Simó serà la Reina de les Festes de Peníscola

La sort ha volgut que Isabel Marqués Simó sigui la pròxima Reina de les Festes Patronals de Peníscola en aquest 2023 i rellevarà a Rocío González el dia 7 de setembre, en el Solemne Acte de la seva Proclamació.

La representant de la Casa d’Andalusia a Peníscola ha estat l’afortunada en el sorteig celebrat, en presència del notari, per a l’Elecció de la Regina de Festes avui al Parc d’Artilleria, davant l’atenta mirada dels assistents.
Isabel, molt emocionada, ha estat felicitada per la que serà la seva Cort al complet i que estarà formada per Patxi Algado, representant al ACD Peníscola; Ana Simó, a la Penya Espardenya; Victoria Samaniego, de la Associació de Bombos i Tabals; Isabel Marqués Guzmán, en representació de la Associació Musical Verge d’Ermitana; Alexandra Neag del Centre Cultural Andalús i María Sánchez dama de la Penya en Almívar.

La Cort es completarà amb les Dames infantils, que en aquest 2023, seran Jimena, Kiara, Rut i Rebeca.

El regidor de Festes, Ramón Simó, ha felicitat la que serà la nova Regina i la seva Cort i l’alcalde, Andrés Martínez, ha reconegut la tasca de la Cort d’Honor de 2022, que s’acomiadarà del seu càrrec el setembre vinent, felicitant la que serà la nova Cort i la seva nova Reina, Isabel, en l’inici del seu any especial.

Directe