Cinctorres va anar fins l’ermita de Sant Marc

Cinctorres continuarà el cicle votiu el dissabte 29 d’abril a Sant Pere

Cinctorres ha arrancat aquest cap de setmana el cicle de rotllos i primes d’enguany pujant fins a l’ermita de Sant Marc, una edificació ja completament renovada i consolidada que des de que es fa càrrec l’Ajuntament del repartiment del rotllo s’obri cada any per als veïns. Amb el so de la campana els veïns anaven acudint cap a l’ermita en rogativa un tant dispersa, cada un al seu ritme i a peu des del poble. Actualment, és l’Ajuntament qui s’encarrega de preparar aquesta tradició i de donar els rotllos. També és l’ajuntament el que s’encarrega en els darrers anys de la cura de l’ermita així com de la neteja de la mateixa i de l’entorn.

Mireia Mestre, l’alcaldessa, ens explicava que en aquesta ermita s’han anat fent obres de millora per a que no sofrisca desperfectes i ara es troba en bon estat, però -ens deia- no està en les mateixes condicions l’ermita de Sant Pere que és on ara tocaria actuar en la teulada.

Cinctorres continuarà el cicle votiu el dissabte 29 d’abril quan anirà fins a l’ermita de Sant Pere per anar a l’altra setmana a Sant Cristòfol de Saranyana i el diumenge a la Mare de Déu de Gràcia.

Directe