Virginia Woolf protagonitzarà el Festival Xilòfag de Vilafranca

Serà el diumenge 30 d’abril i el cap de setmana del 5 al 7 de maig

Una nova edició del Festival Xilòfag arribarà a Vilafranca el diumenge 30 d’abril i el cap de setmana del 5 al 7 de maig. En aquesta ocasió, el certamen girarà entorn de l’obra ‘Orlando’ de l’escriptora Virginia Woolf.

El 30 d’abril a les 18h es projectarà a la Casa Social la pel·lícula ‘La chica danesa’ de Tom Hooper amb la col·laboració de l’Associació Videoclub Vilafranca.

El divendres 5 de maig a les 17.15h els xiquets i xiquetes podran, a la Casa de la Cultura, gaudir del taller ‘La vestimenta no té gènere’. A les 19h, Bru Madrenas, autor del llibre ‘Transgressorxs’ oferirà una xarrada sobre identitats no binàries. La jornada acabarà a les 20.30h amb un sopar literari centrat en el llibre ‘Orlando’ en el restaurant L’Escudella.

L’endemà, el dissabte 6, a les 11.30h s’inauguraran les exposicions ‘Literatura: creació i transgressió’ i ‘Sexualitat i transsexualitat a través de la història’ a les Sales Gòtiques. A les 12h, en el mateix lloc, el Club de Lectura parlarà sobre ‘Orlando’. Ja a la vesprada, a les 17.30h s’inaugurarà en l’avinguda Castelló el mural ‘Virginia Woolf’ creat per l’artista Javier Soligó. I a les 18h la sala de teatre Carles Pons de la Casa de la Cultura acollirà l’espectacle ‘Te cuento una vida: Virginia Woolf’ oferit per Verónica Pensosi. Un nou sopar literari en L’Escudella tancarà la jornada.

El Festival Xilòfag conclourà el diumenge 7 de maig amb l’obra de teatre ‘La Sort’ de la companyia Pérez&Disla a la sala de teatre Carles Pons.

Directe