La Guàrdia Civil deté a dues dones per un robatori amb violència a Benicarló

Les ara detingudes van propinar una empenta a l'ancià abandonant-lo a terra

La Guàrdia Civil ha detingut a dues dones com a presumptes autores d’un robatori amb violència en la localitat de Benicarló. Els fets van ocórrer el passat dia 4 d’abril quan dues dones demanaven auxili a crits al carrer i un ancià de 92 anys no va dubtar a eixir de la seva casa i acostar-se a ajudar-les, moment en el qual aquestes li van propinar una empenta abandonant-lo a terra per a accedir al seu habitatge i llevar-li la cartera amb diners en efectiu per a posteriorment fugir. La víctima ha hagut de ser atès en el Centre de Salut de Benicarló.

Durant el desenvolupament de la recerca, la Guàrdia Civil després de l’anàlisi de dades i l’obtenció d’evidències, va aconseguir identificar, localitzar i detenir en dues fases a les dues dones de 28 i 41 anys d’edat per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Les diligències instruïdes han estat lliurades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha estat realitzada per l’Àrea de Recerca de la Guàrdia Civil de Benicarló.

Directe