‘Autors a les aules’ reuneix més de 250 alumnes al voltant de la literatura

Amb l’escriptora Anna Ballester i l’escriptor Vicent Vila

Més de 250 alumnes de 1r d’ESO dels instituts Joan Coromines i Ramón Cid han participat aquest matí en l’activitat activitat ‘Autors a les aules’ que la Regidoria de Serveis Lingüístics ha organitzat amb l’objectiu de fomentar la lectura i posar en contacte directe l’alumnat de secundària amb els autors i autores dels llibres que han llegit durant el curs.

Els autors que han pres part en aquesta iniciativa han estat l’escriptora Anna Ballester i l’escriptor Vicent Vila.

Anna Ballester és professora de secundària, contacontes i especialista en literatura infantil i juvenil i és autora de nombrosos llibres, entre d’altres, ‘Maleïda poma’, que ha llegit l’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Joan Coromines. Ballester ha compartit amb l’alumnat els motius que la van portar a escriure el llibre i ha parlat de la seua passió per la mitologia i per la literatura.

L’altre autor, Vicent Vila, és escriptor i assessor teatral i ha escrit la seua particular versió dels ‘Contes de Les mil i una nits’, que ha llegit l’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Ramón Cid. Els estudiants han conversat amb l’autor sobre els detalls de l’obra i han preparat, per a sorpresa de l’autor, una breu adaptació teatral de dos dels contes que s’inclouen en el llibre.

Directe