Portsxinel·la tanca la seua sèptima edició pensant ja en la vuitena

Una d’aquestes darreres actuacions ha estat a Todolella on els més menuts van poder gaudir d’un espectacle arribat des de Colòmbia

Portsxinel·la tanca la seua sèptima edició pensant ja en la vuitena

Portsxinel·la ha tancat la seua sèptima edició de titelles als Ports amb actuacions a Todolella, Morella, Forcall o la Mata. I ho ha fet pensant ja en l’octava edició després d’un altre èxit on els experts en titelles han tornat a omplir de teatre de carrer els pobles de la comarca. Una d’aquestes darreres actuacions ha estat en la Todolella on els més menuts van poder gaudir d’un espectacle arribat des de Colòmbia.

Amb aquest tipus d’arguments el que s’aconsegueix per part dels professionals és mantindre atents als més menuts a la història i poder ensenyar-los també cada un dels objectes buscant la interacció entre públic i titella. Una professió que ha d’anar i va sempre més enllà convertint-se en una passió.

Jorge Libreros i Natalia Duque formen part de Jabrut, teatreo de Títeres

Portsxinel·la ha aconseguit portar gent i titelles de moltes parts del món com llationamèrica que veuen una oportunitat mostrar el seu mode de fer titelles però també una oportunitat aprendre del que es fa en Espanya.

Amb aquestes ganes de continuar caminant les diferents companyies passen en els pròxims dies per diferents punts d’Espanya esperant ja que Portsxinel·la els puga tornar a portar en la pròxima edició per al 2024 però acomiadant-se d’aquesta.

Directe