Els clicks conquereixen Morella durant el cap de setmana

La primera Fira de clicks ha ocupat l’Espai Firal amb diferents expositors i activitats amb entrada gratuïta

Els clicks conquereixen Morella durant el cap de setmana

La Fira de clicks ha arribat a Morella per a instal·lar-se a l’Espai Firal durant tot el cap de setmana. D’aquesta manera, diferents expositors i punts de venda omplin el pavelló on també s’han programat jocs i activitats. Es tracta d’una iniciativa de Somos clicks i és la primera vegada que té lloc este esdeveniment a la ciutat amb configuracions sorprenents al voltant d’este popular joguet.

L’entrada és gratuïta i estarà oberta avui fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 19.00 hores i el diumenge des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores.

La regidora de promoció turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “els clicks són uns joguets molt populars entre diverses generacions, per la qual cosa ens alegra que la ciutat albergue esta fira i totes i tots disfruten de les activitats preparades”.

L’edil ha explicat que “a més de l’exposició amb diferents conjunts de clicks, hi ha punts de venda i altres activitats relacionades amb estos joguets”. Finalment, ha volgut “animar a visitar esta fira durant el cap de setmana, una nova proposta pensada per a totes les edats”.

Directe