Conèixer el Castell de Peníscola de nit amb la reina d’Aragó

Una representació programada amb motiu de la celebració del sisè centenari de la defunció del Papa Lluna

Conèixer el Castell de Peníscola de nit amb la reina d’Aragó

Aquest dissabte a la nit al Castell de Peníscola s’ha pogut veure una representació teatralitzada que portava per títol ‘María de Castella, reina d’Aragó’, a càrrec d’Àgape Teatre, a partir de l’adaptació de la novel·la ‘María de Castella’ de Javier Mas. Una activitat programada amb motiu de la celebració del sisè centenari de la defunció del Papa Lluna.

L’argument

La reina d’Aragó sospita de l’existència d’un front en comú per a afeblir a la Corona. Per això, encarrega a Rodrigo de Lluna, nebot de Benet XIII, esbrinar la veritat que amaga el lliurament de medalles i tributs a nobles en el sud de França.

El projecte templer entorn de la Corona d’Aragó ha de prevaler enfront d’una Europa sotmesa a França i a Roma. Una adaptació de la novel·la de Javier Mas “María de Castella”, finalista del VI premi Hispània de novel·la històrica.

Directe