La Setmana Santa es venera a Benassal amb processons i activitats en família

El diumenge al matí també es va honrar la resurrecció de Jesús amb una elevada participació del veïnat

La veneració catòlica que any rere any es realitza a Benassal per la Setmana Santa s’ha programat enguany amb diverses activitats per a tota la família durant les vacances escolars. La processó matutina del Via crucis del Divendres Sant va ser el preludi de la processó nocturna del Sant Enterrament. Així, el diumenge al matí també es va honrar la resurrecció de Jesús amb una elevada participació del veïnat.

Entre la intensa activitat religiosa de Benassal el divendres a la vesprada també va haver-hi temps per a visitar el Museu de la Vida Rural situat en la localitat. El dissabte es va celebrar el Dia del Canto, una jornada que va servir per a fer tasques de manteniment i neteja en l’antiga escola rural amb caminada d’anada i tornada inclosa. En el Paratge Natural Municipal El Rivet es van organitzar activitats com a iniciació al taekwondo, ioga o un taller d’hàbits saludables.

Directe