L’Aplec debat sobre la identitat dels Ports arran del documental “No s’apaguen les estreles”

Xavi Sarrià, David Segarra, Elena Solanas, Joan Benages i Vicent Torrent, han participat en la taula redona moderada per Teresa Escrivà

L’Aplec debat sobre la identitat dels Ports arran del documental “No s’apaguen les estreles”

L’Aplec dels Ports continua el camí cap a la seua 44a edició dels dies 27, 28, 29 i 30 de juliol a Morella. Així, les activitats culturals que l’envolten omplin l’agenda de la comarca durant tot l’any. Així, el Teatre municipal de Morella ha acollit la projecció del documental “No s’apaguen les estreles,2 el qual ha donat pas a una taula redona i de debat per a definir la identitat rural i dels Ports.

El debat ha comptat amb la participació dels directors del film, David Segarra i Xavi Sarrià. També els protagonistes del documental Elena Solanas, tècnica sanitària, activista i escriptora del llibre Florencio Pla “La Pastora”; Joan Benages, masover i pastor; i Vicent Torrent, músic i fundador d’Al Tall. Ha estat moderat per la periodista i membre de l’associació Aplec dels Ports, Teresa Escrivà. D’aquesta manera, durant l’acte han repassat d’on venim, on estem i cap on anem arran dels temes que es tracten en la pel·lícula i relacionats amb els que afecten la comarca dels Ports.

Cal recordar que, l’Aplec dels Ports és un esdeveniment que pretén fer visible la comarca, característiques i necessitats. Durant tot l’any hi ha activitats que mesclen la festa, la cultura i la reivindicació per a donar solució als problemes que pateix la gent del món rural en general i dels pobles dels Ports en particular.

Directe