La Setmana Santa de Vinaròs es promociona a través d’À Punt i les oficines de Correos

L’objectiu és arribar a tot el públic potencial que pot viatjar fins a Vinaròs per gaudir de les vacances

La Setmana Santa de Vinaròs es promociona a través d’À Punt i les oficines de Correos
La Setmana Santa de Vinaròs, en una imatge promocional

La Setmana Santa de Vinaròs es promociona a les pantalles exteriors de les oficines de Correos gràcies a la col·laboració entre Turisme Vinaròs i la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos. En concret es farà a les oficines de Madrid, Bilbao, Saragossa, València i Barcelona perquè es tracta del públic potencial que més viatja fins a Vinaròs.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, detallava que en el cas de Madrid s’ha escollit l’oficina ubicada a la plaça de Cibeles, a Barcelona, la que hi ha ubicada davant del Moll de la Fusta, una de les més importants de la ciutat, mentre que a Saragossa i València s’han triat les que estan situades a les principals vies. Segons assenyalava “l’objectiu és arribar al màxim públic possible per oferir un petit tast de la nostra Setmana Santa”.

Albella destacava que la “promoció també es fa a les pantalles exteriors de l’Oficina de Correos de Vinaròs, per tal de reforçar la promoció directa des de la ciutat a un nivell més comarcal, ja que és un servei que utilitza molta gent del territori”.

Pel que fa a la promoció a À Punt, Albella ha indicat que “s’ha aprofitat la tirada mediàtica de les Falles, mascletades i dels informatius, així com puntualment horaris de prime time de nit després dels informatius, per iniciar la promoció de la Setmana Santa, declarada d’Interés Turístic Autonòmic.

Directe