La parròquia demana participació en tots els actes religiosos de Setmana Santa

A Morella enguany falten portadors de les peanyes i alguna paraula

La parròquia de Morella demana la participació ciutadana en tots els actes religiosos de Setmana Santa. Com cada any, uns dies abans de la celebració de la Pasqua, es torna a animar a veïns i veïnes de Morella a seguir amb la tradició del poble que trau cada any desenes de representacions religioses al carrer.

Enguany fan falta portadors d’alguna “paraula” i també per a les peanyes, sempre més complicat degut al seu pes, tal i com explica mossèn José Ángel Pitarch, arxipreste de Morella.

Pel que fa als actes litúrgics els horaris han canviat enguany en algun punt com en la missa de vesprada però repeteixen en altres habituals com la benedicció dels rams aquest diumenge 2 d’abril. També han canviat els horaris de la Vigília Pasqual que passe a fer-se de vesprada.

Directe