Christian Rubio, nou president de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs

Pretenen treballar per a consolidar la festa com una marca i que siga reconeguda com a Festa d’Interès Turístic Nacional

L’Assemblea de la Comissió Organitzadora del Carnaval va aprovar el passat 22 de març de 2023 la candidatura encapçalada per Christian Rubio. Aquesta nova comissió “afronta aquest repte amb il·lusió i amb un objectiu comú, treballar per a consolidar el Carnaval de Vinaròs com una marca i que siga reconeguda com a Festa d’Interès Turístic Nacional”, apunten.

Segons Christian Rubio, el seu equip “treballarà en una mateixa línia per a que el Carnaval tinga el lloc que es mereix i presència en tot el territori nacional, d’igual manera considera que encara hi ha molt a oferir i la nova comissió s’esforçarà en recordar que el Carnaval de Vinaròs és i serà un referent en la costa Mediterrànea”. El Carnaval de Vinaròs 2024 ja té dates de celebració. Serà del 27 de gener al 12 de febrer.

▸ President: Christian Rubio
▸ Vicepresident: Xavi Fibla
▸ Tresorera: Lucia Clemente
▸ Secretària: Paula Boix
▸ Vicesecretari: Marc Casanova
▸ Vocals: David Gil, Tino Piqueres, Rubén Febrer, Cristina Canales, Jennifer Senén i Cristian Gracià.

Per a això intentaran aconseguir un impuls econòmic que “ajudarà a millorar en tots els sentits els actes que encapçalen el Carnaval”. “Encara queda molta faena per davant, podrem aconseguir-ho, o no, però el camí el farem i arribarem fins on puguem o ens deixen. Però tinc clar que la meua intenció i la del meu equip és gestionar el Carnaval com es mereix”, deia Christian.

La nova Junta vol agrair a la directiva anterior, “de manera molt especial a tots els presidents i comissions pel seu treball i la seua implicació personal pel Carnaval”.

Directe