Ares treu a licitació la gestió de l’Hotel-Restaurant

El valor estimat del contracte, per anualitat, és de 4.800 euros

Ares treu a licitació la gestió de l’Hotel-Restaurant

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha tret a licitació, a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, la gestió de l’Hotel-Restaurant situat en la plaça Major del poble. L’immoble està compost, entre altres, per bar, cuina, restaurant en dues plantes, sala de recepció i deu habitacions.

El valor estimat del contracte, per anualitat, és de 4.800 euros IVA inclòs. La licitació es realitza per a dues anualitats amb possibilitat d’altres dos anys de pròrroga.

L’Hotel d’Ares és un dels centres de la vida social del municipi, ja que la seua preferent ubicació, en la plaça, el converteix en centre de reunió per a veïns i en punt de recepció per als visitants que arriben a Ares. A més, el seu ampli espai de terrassa el converteixen en un lloc privilegiat per a gaudir de l’ambient de l’Alt Maestrat.

Directe