Una aplicació permet pagar el temps exacte d’estacionament a la zona blava de Benicarló

Sense necessitat de desplaçar-se al parquímetre, ja que es fa des del mòbil

Des d’avui està disponible a Benicarló l’aplicació EasyPark, que permet pagar pel temps d’estacionament a la zona blava des del mòbil. L’app permet als conductors i conductores pagar pel temps exacte d’estacionament, així com allargar el temps previst inicialment des de la seua ubicació (un comerç, una reunió, el lloc de treball, etc). Així mateix, les persones usuàries podran pagar només pel temps real d’estacionament, sense haver de pagar més per tal d’evitar multes ni desplaçar-se al parquímetre per treure un nou tiquet.

Per a fer ús d’aquest servei, només cal descarregar l’aplicació, disponible tant per a Android com per a IOS, afegir la ubicació i establir el temps d’estacionament previst.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assegurat que «a través d’aquesta eina posem a disposició de la ciutadania una forma senzilla i útil de gestionar els estacionaments a través del mòbil». Xaro Miralles ha afegit que «era fonamental donar resposta a les demandes de la ciutadania en relació al pagament de la zona blava, ja que cada vegada és més habitual fer els pagaments amb targeta o amb el propi mòbil, i no en efectiu».

L’alcaldessa ha reconegut que «aquesta aplicació representarà una millora important per a tots els usuaris de la zona blava i especialment per als comerciants».

Per la seua banda, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha assenyalat que «juntament amb aquesta millora, també s’han repintat els parquímetres i en les pròximes setmanes es pintarà també la pintura vial de la zona blava».

Pel que fa al pàrquing de la plaça de la Constitució, el regidor ha anunciat que es milloraran els accessos d’entrada i sortida de vehicles, i en relació a la licitació del nou contracte de la zona blava, Ilde Añó ha assegurat que «s’estan ultimant els treballs per a publicar la licitació, que inclourà noves zones d’estacionament regulat al Passeig Marítim, l’avinguda del Marqués de Benicarló, la zona de la platja de la Caracola i el passeig de Febrer Soriano, a més del pàrquing de la plaça de Mossén Tomás i el pàrquing del Mercat que s’està adequant actualment».

Sobre el nou pàrquing que s’està construint als voltants del Centre de Salut, el regidor ha confirmat que no s’inclourà en el contracte de la zona blava.

Directe