La Generalitat ultima el projecte de construcció d’una nova connexió d’aigua per a Benicarló

El traçat de la segona escomesa transcorrerà des de l’ermita de Sant Gregori fins a l’avinguda del Maestrat

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha reunit avui amb el director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer, per a ultimar els detalls del projecte de construcció d’una segona escomesa d’aigua per a Benicarló que permetrà garantir el subministrament de manera ininterrompuda.

Actualment, Benicarló disposa d’una canonada que discorre des del dipòsit principal fins al punt de connexió amb la xarxa situat a l’avinguda del Maestrat, i amb la construcció d’aquesta segona connexió, de més de dos quilòmetres d’extensió, s’habilitarà una segona escomesa des del punt de conducció existent a l’ermita de Sant Gregori fins a l’avinguda del Maestrat, passant pel camí de Sant Gregori i pel traçat de l’antiga N340.

D’aquesta manera, no seria necessari tallar el subministrament d’aigua en cas d’haver de fer treballs de manteniment o haver de substituir algun tram en l’única connexió existent actualment.

La Direcció General de l’Aigua té previst finalitzar el projecte a finals d’abril o primers de maig. Una vegada presentat i aprovats tots els informes pertinents, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica licitarà les obres previsiblement aquest mateix 2023.

Directe