Educació presenta una nova edició de l’Escola de Pasqua

L'objectiu és oferir oci i entreteniment als més petits i conciliar la vida laboral amb la familiar durant les vacances

La regidora d’Educació, Begoña López, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició de l’Escola de Pasqua, que s’oferirà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril al col·legi Sant Sebastià, en horari de 8:45h a 13:30h.

Enguany les activitats estaran relacionades amb el món de la ciència, amb la finalitat d’apropar als xiquets i xiquetes el camp de la investigació. La regidora López ha destacat que es tracta d’una nova proposta amb la finalitat d’oferir novetats als petits perquè es puguen divertir, al mateix temps que aprenen. Així mateix, afegia que, també s’inclouran activitats com tallers, excursions i jocs diversos.

López ha destacat que “l’Escola de Pasqua és un servei molt important al municipi que cada any compta amb la participació de centenars de xiquets i xiquetes, especialment de les famílies que treballen durant la Setmana Santa. En aquest sentit, assenyalava que suposa una ajuda molt important per ajudar als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar del 23 al 31 de març a través de la pàgina d’Educació www.educacio.vinaros.es. Un cop dintre només caldrà accedir a l’apartat “Activitats extraescolars” i seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12€ i les inscripcions estan obertes per als alumnes des de P3 fins a 6é de Primària. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

López assenyalava que un cop tancades les inscripcions també es permetrà les matrícules per a dies puntuals per tal de cobrir les necessitats que puguen tenir les famílies. Segons insistia en aquest cas caldrà telefonar als números indicats anteriorment on s’informarà als pares i mares de com fer les inscripcions per als dies concrets.

Directe