Peníscola aposta per l’art i l’apoderament per a commemorar el Dia de la Dona

"Transhumància" de David Piqueras guanya el Premi de Fotografia "Dones"

L’àrea de Benestar social de l’Ajuntament de Peníscola ha fet hui lliurament dels premis al guanyador i les guanyadores del Concurs de Fotografia “Dons” que convoca amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

“Transhumància” de David Piqueras s’ha fet amb el Primer Premi, que està dotat amb una aportació econòmica de 300€, “Tindrem un futur” de Cristina Sánchez i “Reserva d’oxigen” de Ivette de la Font, s’han fet amb el segon i tercer premi, dotats amb 200€ i 100€ respectivament.

El lliurament de premis ha tingut lloc en l’edifici sociocultural, en el Saló de Plens, en un acte obert al públic que ha presidit l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez i al qual han assistit les premiades amb el segon i tercer premi i Ricardo Vázquez en nom del guanyador del primer.

S’han valorat 115 obres d’un total de 236 rebudes, procedents de fins a una desena de països com l’Argentina, el Brasil, Colòmbia, Itàlia, Angola, Egipte, l’Iran o Moçambic. La temàtica triada per al concurs d’enguany era la Dona i la Sostenibilitat.

“Cada any ampliem el nombre de països participants, estem molt orgulloses de la participació i continuem apostant per aquest esdeveniment que projecta l’art visibilitzant el paper de la dona en diferents àmbits de la vida” explicava la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, en la seua convocatòria.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha aprofitat l’acte per a felicitar la trajectòria de l’esdeveniment fotogràfic i el seu extraordinari creixement més enllà de les nostres fronteres.

Lliurament
de diplomes

Hui s’ha efectuat també el lliurament de diplomes a les assistents als tallers per a la millora de l’autoestima, l’apoderament i la cerca d’ocupació que ha dut a terme l’àrea de Serveis Socials. El propi batlle ha traslladat a les participants la importància de continuar apostant per “generar oportunitats, promoure l’apoderament i facilitar eines per al foment de la igualtat efectiva” animant a totes les participants a seguir “avant, amb el suport i suport de l’equip dels Serveis Socials municipals” la raó dels quals de ser “són elles”.

Directe