Sorita registra un terratrèmol la nit de diumenge

L'Institut geogràfic l'ha mesurat a una profunditat zero en 2,5 en l’escala Richter

Ha estat fa poques hores, concretament la passada nit a les 22 hores i 16 minuts, quan l’Institut Geogràfic Nacional registrava un terratrèmol a Sorita. Aquest ha estat lleu, de tan sols 2,5 en l’escala Richter, però a una profunditat de zero, és a dir, s’ha produït en la mateixa superfície.

Tot i que no ha tingut lloc en la mateixa població, ja que s’ha situat en la zona de les Canalisses, en el nord-est de la localitat com poden veure en aquests mapes de l’institut geogràfic, alguns dels veïns afirmen haver-lo notat quan estaven en les seues cases. Tot i que aquest fet no és habitual als Ports, ala resta del món es produeixen més d’un milió d’aquests moviments a l’any. Tan sols són notats per algunes persones i no provoquen cap tipus de dany.

Directe