Morella diu “no a la guerra” en el primer aniversari de la invasió a Ucraïna

El poble es concentra en solidaritat per la guerra iniciada pe Rússia

La plaça de l’Ajuntament s’ha plenat per a celebrar una nova concentració en suport al poble ucraïnés quan es compleix el primer aniversari de l’inici de les hostilitats per part de Rússia. Morella ha vingut celebrant periòdicament aquestes accions per a mostrar públicament la seua postura frontal de rebuig de la violència en una invasió que ha canviat la vida dels habitants del país.

Alguns dels habitants d’aquest país han sigut acollits a Morella al llarg d’aquest any, i tot i que molts s’han quedat, també hi ha hagut els que han acabat tornant a Ucraïna, com és el cas de Caterina, que manté comunicació regular amb la localitat.

Els que han decidit romandre a Morella segueixen adaptant-se a la vida a un país, idioma i cultura diferent, sempre recordant als seus essers volguts.

Per a finalitzar l’acte, i igual que s’ha fet en altres llocs, es van guardar 5 minuts de silenci per les víctimes del conflicte.

Directe