A partir de l’1 de març hi haurà un tercer metge a l’Àrea de Salut de Morella

Amb part del llistat de pacients de la doctora Paradís i del doctor Monfort s'ha fet el "cupo" del tercer metge, Ferràn Enguix

A partir de l’1 de març hi haurà un tercer metge a l’Àrea de Salut de Morella

L’Àrea de Salut de Morella està treballant en la nova distribució dels pacients per a les consultes mèdiques a partir del mes de març. La gran novetat és que se passarà dels dos metges i els dos cupos actuals a comptar-ne amb tres. És per això que dels actuals “cupos” de la doctora Loles Paradís i del doctor Nel·lo Monfort eixirà un tercer per a un altre metge amb el que compta l’Àrea de Salut. Un procediment de creació d’aquest tercer grup de pacients que s’ha realitzat mitjançant un programa informàtic. D’aquesta manera, l’Àrea de Salut de Morella amb els pobles i pedanies que la conformen quedarà distribuïda de manera diferent al que fins ara era habitual.

Tot està preparat ja a l’Àrea de Salut de Morella per a que en el proper canvi de mes es produïsquen ja les modificacions als cupos de pacients dels tres metges. Des de l’Àrea de Salut s’informa que es comptarà amb un període de tres mesos per poder fer canvis als diferents grups de pacients, sobretot en pacients que tinguen patologies o malalties controlades des de fa temps.

Amb aquest canvi realment s’amplia el nombre de “cupos” i també el de metges. S’espera que amb aquesta nova distribució puga ser tot més fàcil tant per a pacients com per a personal sanitari.

Nel·lo Monfort és metge de l’Àrea de Salut de Morella

Aquest fet comporta importants variacions per als usuaris de l’Àrea de Salut compresa pels municipis de Vallibona, Castell de Cabres i Morella i els nuclis de població d’Ortells, Xiva, La Pobleta i Herbeset, a partir ja del proper dimecres 1 de març.

Directe