Torna el Concurs de micro-relats “Sergio Beser” amb “la vida es bonita”

Enguany es recordarà a qui fora el president del jurat, Josep Martí Gómez

Per novena edició, El club d’amics de la ràdio en col·laboració amb Comunicacions dels Ports, presenta el concurs de micro-relats “Sergio Beser”, que pretén celebrar la figura del professor morellà amb la literatura com a eix principal. Enguany, la competició també recordarà la figura del periodista Josep Martí Gómez, qui va ser president del jurat.

Com en els darrers anys, hi ha diverses formes de participar, amb un relat curt de fins a 250 paraules o amb un tuit-relat de fins a 280 caràcters. Enguany, totes les creacions han d’incloure la frase “la vida es bonita” o “la vida és bonica”, sense que això determine la temàtica ni el fil conductor del relat. Els participants han d’enviar el seu relat al correu electrònic concursbeser@gmail.com o per correu postal a Comunicacions dels Ports, Carrer del Tint 9 de Morella o publicar-los a Twitter amb el hashtag #ConcursBeser23, limitant-se a un relat per participant que pot ser presentat fins al 2 de maig de 2023.

L’entrega de premis tindrà lloc el 24 de juny en el marc del Festival Literari de Morella, que celebrarà en aquesta data la seua segona edició. S’han establert tres categories per edat: Infantil fins a 12 anys, juvenil entre 13 i 18 i adults, a més de la consideració del millor tuit-relat. Tots els guanyadors i finalistes rebran premis, mentre que tots els participants rebran la publicació que recull tots els microrelats d’aquesta edició.

Directe