Peníscola programa la Volta a Peu per la Igualtat per al 5 de març

La marxa arrancarà a les 10.30 hores des de l'oficina d'informació turística del passeig marítim

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha programat, per primera vegada, aquest esdeveniment esportiu i solidari amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. La marxa arrancarà a les 10.30 hores des de l’oficina d’informació turística, situada en el passeig marítim i recorrerà vuit quilòmetres de circuit pel terme municipal.

“Hem decidit incloure aquesta activitat per a donar visibilitat a aquesta reivindicació legítima per la igualtat d’oportunitats, esperem que la participació siga alta i que tothom disfrute molt amb el que hem preparat per al diumenge, 5 de març” ha explicat la regidora de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol.

El preu de la inscripció a aquesta marxa reivindicativa per la igualtat és de tres euros, dos euros i mig dels quals es destinaran a l’assemblea local de Creu Roja.

Es poden realitzar les inscripcions en línia en la web www.hj-crono.es i, a més de la participació en la Volta a Peu, es rebrà una motxilla commemorativa de l’esdeveniment i l’assistència a la xocolatada després de finalitzar el recorregut.

Directe