Vinaròs viu la nit boja del Carnaval

Milers de veïns tant de la pròpia ciutat com d'altres poblacions pròximes van prendre els carrers

“Un divendres per a no oblidar” atès que Vinaròs va viure la nit més boja del Carnaval en la qual milers de veïns tant de la pròpia ciutat com d’altres poblacions pròximes van prendre els carrers, “especialment l’envelat amb l’actuació de l’orquestra Montesol i tot el recinte de casetes de comparses, disfressats de la més originals formes i motius”, apunten des de l’organització.

Les previsions es van complir amb escreix “i bars i restaurants de la ciutat ja havien col·locat amb bastant anterioritat el rètol de complet. I després del sopar l’animació va ser desbordant en totes les casetes, es van veure mil i un disfresses, des dels més tradicionals i clàssics fins als directament vinculats amb la temàtica africana d’enguany, sense faltar els personatges de l’actualitat”.

“Va fer fred però ni ho notem, i és que la “Nit Boja” assoleix que el Carnaval adquirisque la seua màxima transgressió i no atenga cap norma en la indumentària, fins i tot els més atrevits i atrevides a prescindir d’ella”, conclouen.

Directe