Xavi Sarrià fa “un clam a la terra i la vida” i contra la MAT i la MAGDA

El clip està protagonitzat per l’actriu Sònia Ninyeroles, de la sèrie Mòbius de TV3

L’artista musical Xavi Sarrià ha presentat juntament amb Ginestà una nova cançó amb un nou videoclip que ens toca de ben a prop. La cançó, que es diu “Un foc que creix”, està dins de ‘Causa’, el darrer disc de l’artista valencià que s’ha alçat amb Premi Carles Santos i Premi Ovidi. Segons l’artista la cançó és un clam a la terra i la vida, banda sonora tan precisa com necessària per acompanyar totes aquelles lluites en defensa del territori i contra les agressions sistemàtiques del capitalisme.

A més, arriba acompanyada d’un videoclip en homenatge a la nostra terra i la gent que la treballa i lluita per defensar-la. De fet, el videoclip ha estat rodat a Benlloc, a la zona afectada per tant per la una nova línia de Molt Alta Tensió així com per la MAGDA, el macroprojecte que pretén acabar amb 500 hectàrees de terra fèrtil.

El clip està protagonitzat per l’actriu Sònia Ninyeroles, de la sèrie Mòbius de TV3, i per veïns i veïnes dels pobles de Benlloc i Borriol.

Directe