La nit del pijama dona pas a la nit més boja del Carnaval

"La millor manera de donar pas a les jornades centrals d'aquestes festes"

La nit del pijama dona pas a la nit més boja del Carnaval

Anit amb un temps que va acompanyar va resultar una altra de les grans nits del frenètic segon cap de setmana que ha arribat a Vinaròs per la porta gran. Va començar amb el “tardeo” amenitzat pel dj Carlos Martorell mentre la taverna del nou Albocàsser tallava i repartia pernil als qui ja calfaven motors per a la nit del pijama del Carnestoltes 2023, “que es va convertir ahir dijous en la millor manera de donar pas a les jornades centrals d’aquestes festes, que arriben quan ja s’han celebrat set dies d’aquestes festes que enguany, a tenor dels actes ja celebrats i les previsions per a l’últim cap de setmana, serà de rècord quant a visitants que no volen perdre’s el carnestoltes de Vinaròs en viu i en directe”, apunten des de l’organitzadors.

“Per moments, el corredor del recinte de casetes va ser anit una gran marea humana; els djs del entoldat van aconseguir omplir el recinte, com es preveu ho serà també hui i demà dissabte. Milers de persones, i no solament comparseros sinó també de poblacions pròximes, van gaudir de la nit abillades amb abillaments nocturns circulant entre caseta i caseta. Va resultar un any més una de les nits més divertides de les festes carnavaleras fent-li ja la “competència” a la clàssica “nit boja de divendres”, la nit per excel·lència amb les millors disfresses de lliures i grups d’amics que ens sorprenen cada any amb enginyoses ocurrències”

Anit tot tipus d’abille estava permés, “des de les clàssiques bates i els capells, fins als camisons o els pijames de dues peces. La nit es va convertir en un quadre colorista i divertit que va deixar una variada mescla de dissenys. Xiquets, joves i adults van poblar el recinte de casetes de comparses i un entoldat ple fins a la bandera”, conclouen

Directe