Villores rep un premi pel seu projecte de valorització de l’espardenya

En els premis de Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Villores rep un premi pel seu projecte de valorització de l’espardenya

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, mitjançant els seus premis de bon govern, ha reconegut el treball dels veïns de Villores en l’impuls del projecte de valorització de l’espardenya, creat per a dinamitzar el poble i recuperar aquest ofici icònic que va ser la base de l’economia local durant dècades.

Han sigut dos anys de treball des del moment que es va constituir el projecte, que han permés arribar a l’objectiu de valoritzar aquest ofici. Entre les accions que s’han realitzat, destaca la creació de tallers d’espardenyes, impartit per veïns del municipi, per a mostrar com era aquell ofici al qual els pares i avis de la majoria de villorans s’han dedicat

Amb aquestes accions es pretén dinamitzar culturalment al municipi, aportant valor afegit per als visitants i contribuir al creixement econòmic de la localitat.

Iván Guimerà és l’alcalde de Villores

El treball dels veïns de Villores s’ha vist recompensat amb aquesta distinció, mentre continuen amb iniciatives per a posar en valor l’espardenya artesana.

Directe