“Ni fu ni fa” guanya el Karaoke intercomparses del Carnaval de Vinaròs

En un acte presentat pel rei de l'any passat de la comparse Penya València

En un gran ambient de festa i alegria compartida, “amb un envelat fins als topes, es va celebrar ahir l’esperat Karaoke intercomparses amb la participació, al final de 18 comparses, en ser baixa d’última hora dues de les inscrites”, apunten des de l’organització.

Va presentar l’acte, “amb gran encert i de manera amena i documentada Fede López Marco, qui l’any passat va ser rei de la comparsa Penya València. El jurat integrat per un membre de les comparses participants li van donar la victòria per només dos vots de diferència a la cantant i ballarines de la comparsa “NI fu ni Fa”, que va rebre el premi de mans del president de la Gestora de la COC Cristian Gracià, seguida de “Tot dins d´un got” i la comparsa de la Penya Barça”.

L’escenari estava presidit “pel gran Oscar, del Pub del mateix nom que des de fa anys patrocina el concurs, col·laborant amb el Carnaval vinarossenc”, conclouen.

Directe