Morella celebrarà Carnestoltes 2023 el 25 de febrer

Aquesta festa tradicional recupera la programació completa amb les desfilades de disfresses i actuacions musicals

La ciutat de Morella celebrarà Carnestoltes el dissabte 25 de febrer. Així, el de 2023 recupera la programació completa i tradicional per a disfrutar d’esta festa que transcorre al carrer després dels últims anys marcats per les restriccions i la situació sanitària. D’aquesta manera, tornen les dues desfilades de disfresses, així com les activitats infantils i les actuacions musicals tant a la plaça com a l’Espai Firal.

La regidora de festes, Rocío Querol, ha destacat que “Carnestoltes a Morella és una festa amb molta participació i ambient al carrer, per la qual cosa ens alegra recuperar la programació completa i que totes i tots la disfruten”. L’edil ha explicat que “les xiquetes i xiquets comptaran amb activitats durant la vesprada amb inflables, xocolate i prima a l’Espai Firal” i ha afegit que “a les 20.00 hores tindrà lloc la desfilada de disfresses des de Sant Miquel”. A més, ha comentat que “hi haurà discomòbil a la plaça fins a les 2.00 hores i a l’Espai Firal fins a la matinada” i ha volgut “agrair la implicació d’ASETMICO i l’Aplec dels Ports per col·laborar en esta festa tan especial”. Finalment, ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a vindre a Morella a gaudir del Carnestoltes i tota la programació festiva que inclou”.

Cal recordar que Carnestoltes de Morella és una festa que concentra a centenars de persones als carrers de la ciutat. Les últimes edicions van congregar a més de 2.000 persones durant la desfilada de disfresses.

Programació de
Carnestoltes 2023

La vesprada del dissabte 25 de febrer concentra totes les activitats de Carnestoltes de Morella. La desfilada de disfresses infantil eixirà des de la Plaça Colom a les 16.00 hores i la xaranga guiarà aquesta cercavila fins a l’Espai Firal. En aquest lloc, hi haurà inflables per a les xiquetes i xiquetes i prima i xocolate per a berenar. A les 20.00 hores des de Sant Miquel, partirà la desfilada principal de disfresses i recorrerà els principals carrers de la ciutat fins a la plaça on hi haurà discomòbil a les 21.30 hores patrocinada per l’Associació d’Empresaris (ASETMICO). Durant la desfilada, hi haurà música de xaranga i de la Perkutada de Morella. Finalment, hi haurà festa a partir de les 00.30 hores fins a la matinada amb Disco Night a càrrec de l’Aplec dels Ports.

Directe