Morella, solidària amb els afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria

El Consell Municipal de la Solidaritat ha decidit aportar-hi 1.000 euros

Morella es solidaritza amb les persones afectades pel terratrèmol que ha sacsejat Turquia i Síria. D’aquesta manera, el Consell Municipal de la Solidaritat ha decidit aportar 1.000 euros del fons d’emergències per a esta acció humanitària, els quals es traslladaran a ONG Fons Valencià per la Solidaritat i ajudar en la difícil situació de la zona afectada. A més, altres ONG amb presència en la localitat també se sumen a esta causa. Així, els diferents comptes bancaris de la Creu Roja, Mans Unides i Cáritas estan a la disposició de les persones interessades a ajudar.

La regidora de Cooperació, Malú Blasco, ha destacat que “des de Morella estarem sempre al costat de les persones que ho necessiten amb tot allò que puguem” i ha afegit que “a Turquia i Síria estan passant moments molt durs i volem aportar el nostre granet d’arena amb la donació de 1.000 euros”. L’edil ha explicat que “vam traslladar la proposta al Consell de la Solidaritat, el qual, de seguida, es va encarregar de trobar la forma més efectiva de fer arribar esta quantitat des del fons d’emergència que té”. Finalment, ha remarcat que “també la Creu Roja, Mans Unides i Cáritas ens han fet arribar el seu interés a col·laborar amb les persones afectades amb esta catàstrofe” i ha comentat que “les persones interessades es poden posar en contacte per a fer arribar donacions”.

Cal recordar que, el Consell de la Solidaritat de Morella és molt actiu i realitza diferents accions per ajudar a les persones vulnerables arreu del món. Cada any s’encarrega de distribuir el 0,7% del pressupost municipal en diferents projectes solidaris d’iniciatives locals. A més, compta amb una part com a fons d’emergències per a destinar a causes no previstes com aquesta o, com va ser el cas de fa uns mesos, col·laborar amb l’ONG ACNUR i les persones refugiades de Síria.

Directe